UITDEUKEN


Hoewel we allemaal zuinig zijn op onze automobiel is het soms niet te voorkomen dat er een kleine schade ontstaat. Al komt er op een parkeerplaats alleen maar de deur van een andere auto tegen uw auto aan, een kleine schade is er maar zo. Een kras in de lak, veroorzaakt door een parkeerschade is vaak na de uitgebreide poetsbeurt alweer verdwenen, maar een deukje is nu eenmaal niet weg te poetsen. In verreweg de meeste gevallen is die schade te weinig om een portier of scherm helemaal te laten spuiten, zeker als je denkt aan de kosten (dan wel uw no-claim verlies) en het risico van een minimaal kleurverschil. Een ontwikkeling van de laatste jaren biedt in veel gevallen de oplossing: restylen (uitdeuken zonder spuiten). Met de nieuwste technieken en speciale gereedschappen is Car Cosmetics Leusden vaak in staat om een deukje volledig onzichtbaar te verwijderen. De resultaten die behaald kunnen worden zijn vaak verbluffend. 

 

Een telefonisch consult is niet mogelijk, elk deukje moet echt gezien en beoordeeld worden. Natuurlijk willen wij u ook vrijblijvend naar uw bijzondere auto kijken, en eventueel in overleg een behandelplan opstellen. 

 

Hoewel deze techniek op bijna elke auto mogelijk is, is het bij uitstek geschikt voor voertuigen uit het wat hogere segment.